Saturday, January 26, 2008

Lelaki Ini




Kasih, kenanganku
Ingatkah saat saat dulu
Kasih, apakah dirimu
Merasakan semua itu

Ke mana pun langkahku pergi
Ku masih melihat bayanganmu cintaku
Dan kemana pun arah anginku berlari
Hati ini masih kau miliki

Lelaki ini yang selalu mencintamu
Selalu, tanpa ragu
Lelaki ini yang selalu memuja
Hanya dirimu
Yang bertakhta dalam sanubariku
Sanubari ku
Aku yang mencintakan mu
Hanya dirimu…

Karena cintaku, tak berbatas waktu
Karena cintaku, tak mengenal jenuh hatimu
Hatimu.....

Lirik/Tajuk Lagu: Lelaki Ini
Penyanyi/Artis: Anuar Zain

13 comments:

gadis ini said...

boleh minta numbr telefon lelaki itu kah?

gadis ini

Nikon Man said...

Hahahhaha
Ada no telefon, tapi lelaki ini tak bole call balik sebab credit habis.


Nikon Man.

Makcik said...

Makcik ada kat dubai jalan2. Boleh jumpa lelaki ini ke?

Anonymous said...

waduhhhhh !!!!!!!!!!!! hensem bangat!!!!!! bikin cairin hati gue..

Jantan Ini said...

Masukkan dalam freezer secepat hati ittew.

Nak dapatkan penderma organ bukan senang!

halim44.photoblog said...

Terima Kasih kepada model "Lelaki Ini" Mr Sani dan kreatif idea daripada Mr KP (Khairul A.)

-Abdul Halim.

Friendster Ini said...

Masuk ke Friendster boleh dapat top hits yang tinggi ni

bapak gadis cukup umur said...

bapak kepada anak gadis

ensem dah cukup syarat.
gaya dah ada.
kena test bahagian solat pulak. boleh kah jadi imam?

bapak gadis cukup umur.

Khalifah Ini said...

Saya memenuhi semua kriteria di atas.

Boleh apply?

Anonymous said...

Satu syarat lagi...kena semak dengan SPR dulu...haha, kalau tak bersih tak boleh.

idham said...

hhahahaha....syarat saya pulak!

nak kena check SIZE .....cukup besar ka tidak!
..

..

..

..

pakai boot bola size berapa! hahahah

pakpayne! ( saje tanya, tak de anak dara nak offer pun ! hahaha )

Anonymous said...

lelaki ini adalah saya.....terima kasih pada yang memuji...hehehehe
nah no tepon +971502867505

labello girl said...

Siap bagi no tel kau...haha jangan jadi gigolo...hahhahahah