Sunday, January 6, 2008

Wanna to be Mr.Universe 2008?

Yes. I want my body like him. Looks very strong man.
But I want my body bigger then him.

Yes. I did it, but Mr.Universe advised me to practice more.

10 comments:

Rusdi Abu Bakar said...

hahahahahahaha kemah demo Nik
Bulih jadi MR.MyUAE demo nish

LuQman said...

Hahahaha...bravooo NiK...!! Kemah kemahhhh kalu buat mr UAE - pasti finalist KA Mr Limitless!!

aBE pAYNE.,

abe payne said...

EH DI ATAS TU KAWAE tu...terguna ID luqman....sbb dia baru lepah guna laptop kawae nie.

abe payne,

Rusdi said...

Kena practice kuat tu Nik!!!
KA bila nak ambik camera ni, dah duk dlm kotak 2 minggu dah ni. Ambil2 la, kalau tak nak snap gambar pun, main2 dgn semua funtion dia dulu.

nik.rahman said...

He.he.he...saje je. Aku tengok dlm TV nampak dia sasa dan besar. Tapi itu lah reality. Jika ada azam dan berusaha, insyaallah akan berjaya jua. Aku tak boleh masuk Mr.UAE selagi Mr.Limitless ada. Betis dia pun nampak sasa.

Khairul said...

Rusdi, kawe akan pindah rumah minggu ni. Dah settle, InsyaAllah akan amik. Rasa lebih afdal kalau dah bayar.

Mr Limitless ada 2 lo ni, Abe Man ke?

Rusdi said...

OK, Abe Man ble lepas peringkat saringan ke, hehehehe gurau je Man.

Anonymous said...

2008 or 2005???

Anonymous said...

peghh, nasib baik baju biru tu tak paka cawat, kemah dia - peminat setia sibaju biru (siapa nama abe tu?)

Neeza Shahril said...

errrr.. tak yah la badan cam tu.. tak elok la.. sesetengah pompuan je suka kot.. banyak sangat ketul.. heheee

neeza